PERNILLA WAHLGRENS POOL KLAR – SE DEN EXTREMT UNIKA DETALJEN: ”ENDA I SVERIGE”

Pernilla Wahlgren delar med sig av den unika detaljen i hennes lyxhem på Lindingö.

"Enda i världen", skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det är ingen hemlighet att Pernilla Wahlgrens, 56, hus är ett av lyx och elegans. Den välkända programledaren och tittarfavoriten har länge bjudit på en inblick i sitt husbyggande som imponerar med sin stil och komfort. Men nu har hennes drömhem blivit ännu mer imponerande, då hon stolt presenterar ett efterlängtat tillskott – hennes pool är äntligen färdig!

Men i sann Pernilla Wahlgren-stil är poolen inte vilken som helst. På hennes Instagram delar hon med sig av den unika detaljen, som kanske är ensam i sitt slag i hela Sverige, om inte världen.

Pernillas problem med poolen

Att Pernilla skulle ha en pool i trägården var inte alltid en självklarhet. Först var hon nämligen emot att bygga pool eftersom hon tyckte att det skulle bli för mycket insyn. Precis nedanför henne ligger nämligen en korsning som alla boende i området kör förbi varje dag.

Men efter lite betänketid hade Pernilla tänkt om.

– Jag hade först lagt ner de där tankarna, men sen träffade jag på en arkitekt som kom på en lösning för poolen som var bra och jag hade ju redan bygglov för pool så jag kände att det bara var att köra, sa hon till Expressen då.

Planen var att poolen skulle vara klar till sommaren 2024, vilket Pernilla lyckligtvis genomförde.

Delar med sig av unika detaljen: "Ensam i världen"

Idag står det alltså inte bara pampigt lyxhus på berget i Lidingö. Nu finns det även en pool som hela familjen Wahlgren, inklusive barn och barnbarn kan njuta av många somrar framöver.

Pernilla delar självklart med sig av den glada nyheten på Instagram och poolens unika detalj är inget mindre än en ananas!

"Kan jag vara den enda i Sverige - eller kanske t om i VÄRLDEN - som har en ANANAS i min swimmingpool…?!" Skriver Pernilla i inlägget och fortsätter:

"Familjen är tudelad till idén…Men då säger jag bara ; Gillar ni inte min pool - kan ni bada nån ananastans!"

I kommentarsfältet strömmar hejaropen in och många verkar verkligen imponerade av Pernillas unika stil.

FOTO: Instagram/Youtube

Rekommenderad läsning

2024-06-30T18:57:57Z dg43tfdfdgfd