Trending:


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Första bilderna på kungen efter vilda raseriet i Stenungsund

Kung Carl Gustaf, 78, besökte ifjol Stenungsund när E6:an hade rasat samman på grund av ett kraftigt jordskred.


Allt om Jennie Walldén: Familj, restaurang, make och barn

Jennie Walldén slog igenom i Sveriges Mästerkock 2013 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. I dag är hon mångsysslare och en framstående profil inom matlagning.


Därför vill Titti inte bli sambo med Marcus Noterius

Marcus Noterius har hittat kärleken i flickvännen Titti, men något samboliv verkar det inte bli. Nu avslöjar Titti varför hon inte vill flytta ihop med Marcus.


Maria Carlsson fick trillingar maken Bob – så lever ”Familjen Annorlunda” 15 år senare

När Maria Carlsson medverkade i ”Familjen Annorlunda” var hennes trillingar inte mer än 2 år gamla. Och mycket har hänt i familjen sedan tiden i programmet. Se hur de alla lever idag! I TV4:s ”Familjen ... Artikeln Maria Carlsson fick trillingar maken Bob – så lever ”Familjen Annorlunda” 15 år senare är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Roligt video: valp bestämmer sig för att vara kärleksfull under militärträning

Det roliga videoklippet av en valp som njuter av militärträningen för att ha en intim stund med en av soldaterna får internetanvändare att skratta högt!


Smash Into Pieces tvingas ställa in – sångaren stoppas: ”På BB”

Smash Into Pieces har gjort succé i Mello och turnerar hela sommarn. Men nu har bandet behövt ställa in en spelning. Läs varför här.


Fransk regissör åtalas för våldtäkt

Den franske filmregissören Benoît Jacquot åtalas för våldtäkt, meddelar åklagarmyndigheten i Paris.


Prins Daniels verkliga relation till Chris avslöjad

Prins Daniel, 50, är prins och gift med landets tronarvinge medan Chris O’Neill, 50, valde att fokusera på sin egen karriär genom att tacka nej till att bli prins.


Ann Linde: Mitt samtal var avgörande för svensk film

Ett samtal mellan dåvarande utrikesminister Ann Linde (S) och hennes georgiska motsvarighet David Zalkaliani var avgörande för att det svenska oscarsbidraget ”And then we danced” skulle visas i Georgien. Det säger hon själv i en intervju med SvD. – Vi hade en lång, lång diskussion. Jag sa: det här är ett test på om den georgiska regeringen ställer upp på EU:s värderingar eller inte. Till slut sa han ”jag ska se vad jag kan göra”, säger hon....


Lisa Nilsson tokhyllas för sin osminkade bild – tar striden mot skönhetsidealen: ”Sund förebild”

Lisa Nilsson visar upp sitt sanna jag. Nu lägger hon ut en bild där hon är osminkad och ofixad. ”Såhär ser en fri och lycklig kvinna ut – bara så ni vet”, skriver hon på ... Artikeln Lisa Nilsson tokhyllas för sin osminkade bild – tar striden mot skönhetsidealen: ”Sund förebild” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


De största skådespelarmisstagen som behållits i filmen

Under åren har det funnits TV-program, webbplatser och YouTube-kanaler dedikerade till att visa de roliga misstag som regissörer låtit behålla i sina filmer. Till exempel bilen som visas i bakgrunden under en scen i "Braveheart"... Det är lätt att glömma att några av de största filmsuccéerna i historien är fyllda med misstag som vi inte ens känner igen eftersom de faktiskt gjorde filmen bättre! En bra regissör är medveten om att fakta slår fiktion. Ibland kan ett ögonblick som inte finns med i manuset, ett fall eller en felaktig replik faktiskt tillföra en scen något rått (och roligt). Klicka igenom galleriet för att se några av de bästa skådespelarmisstagen som hamnade i slutprodukten eftersom de tillförde något ovärderligt.


Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop

De har varit gifta i 13 år. Nu berättar Jenny Strömstedt om hur relationen med Niklas utvecklats genom åren. – Well, det är ju ingen tävling, säger hon till Icakuriren. Han har skrivit låtar som ... Artikeln Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Steffo Törnquist på sjukhus för operation: Vännernas fina stöd

Det är på Instagram som Steffo Törnquist berättar att han ligger på sjukhus efter att ha opererat sitt knä.


Prins Harry skickade ett handskrivet brev till sin far – inför spända mötet: ”Varken rätt tid eller plats”

Inför sitt besök för prins Philips begravning valde prins Harry att skriva ett ’djupt personligt’ brev till sin pappa i hopp om att hans beteende skulle bli förlåtet. Men Harry förstod inte till vilken grad ... Artikeln Prins Harry skickade ett handskrivet brev till sin far – inför spända mötet: ”Varken rätt tid eller plats” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas

Kikki Danielsson är en av Sveriges största artister någonsin. När hon fyllde 70 år hyllades hon stort i ”Allsång på Skansen”. När sändningen var slut ville Ola Salo och hans The Ark visa sin uppskattning ... Artikeln Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


AVSLÖJAR: Efter Bajen – Jardell Kanga har träffat två andra allsvenska toppklubbar

Jardell Kanga närmar sig allsvenskan ✓ Priset på supertalangen


Rickard Olssons exhustru bryter tystnaden om tiden efter skilsmässan: ”Otroligt otäckt”

Efter en omtumlande skilsmässa har Rickard Olsson och Giséle Essé ingen kontakt. Nu berättar hon om hatet hon fått utstå.


Inspelningen av Amazons Blade Runner-serie har påbörjats

Redan 2022 utannonserades Blade Runner 2099 till Amazon Prime Video. Serien fungerar som en direkt uppföljare till de två Blade Runner-filmerna, men har ännu inte fått något releasedatum - men nu rullar kamerorna i Prag. Enligt The Prague Reporter startade inspelningen av Blade Runner 2099 den 30 juni. Förutom olika platser runt om i Prag ska inspelningen ske i Barrandov Studio under de kommande sex månaderna och blir en av de största någonsin i...


"Misstiano Penaldo" – Nu sågas TV-kanalen efter bilderna

Brittiska TV-kanalen sågas efter bilderna


Nu berättar han: Kjell Bergqvist förföljd av svåra hälsoproblem

Kjell Bergqvist, 71, är en av våra skickligaste skådespelare – hans naturliga fallenhet för yrket har givit honom stora framgångar, men allting har ett pris och hälsan är ett problem för aktören med den starka utstrålningen.


Tom Cruise dotter Suri byter efternamn efter infekterade tvisten – så heter hon nu

Suri tog studenten medan Tom Cruise festade på annat håll. Sprickan blir tydlig – och nu har Suri även valt bort pappans efternamn.


Video: Helen Flanagan visar nästan för mycket i en djärv svart korsett

Helen Flanagan fick sina fans att bli alldeles till sig genom att bära en djärv svart korsett medan hon förberedde sig för inspelningen av programmet "Celebs Go Dating". The post Video: Helen Flanagan visar nästan för mycket i en djärv svart korsett appeared first on Instafamosos.


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Georgien hyllades stort efter EM: "Mirakel"

Tusentals personer tog sig ut på torget i Georgiens huvudstad Tbilisi för att fira det nyligen hemkomna fotbollslandslaget. Efter en bussparad fick spelarna kliva upp på en scen och hyllas av bland annat Georgiens premiärminister Irakli Kobachidze och president Salomé Zurabisjvili. – Den här dagen är ett mirakel. Det här är det Georgien jag vill ha, säger Zurabisjvili. Georgien stod för en historisk insats i EM, deras första mästerskap någonsin...


Armand Duplantis stora avslöjande: "Jag har aldrig..."

OS närmar sig och Sverige befinner sig i trygga händer när det kommer till medaljchanser i stavhopp. Nu talar Armand Duplantis ut inför mästerskapet.


Tittarna rasar mot Nyhetsmorgon – vägrar kolla: ”Ren diskriminering”

Flera tittare riktar hård kritik mot TV4 efter en markant ändring i Nyhetsmorgon. ”Ren diskriminering!”, skriver en upprörd tittare.


K-popstjärna fackelbärare i OS

Jin, den äldste medlemmen i K-pop-gruppen BTS, ska vara en av de olympiska fackelbärarna vid Paris-spelen. Den 31-årige sångaren, som nyligen avslutat en 18-månader lång militärtjänst, ska representera Sydkorea i fackelstafetten och hoppas enligt ett uttalande att sprida budskapet om "harmoni och fred". Fackelbärarna ska röra sig över olika historiska platser i värdlandet, men några närmare detaljer har ännu inte avslöjats. BTS chockade sina...


Eurovision-chefen: "Har uppenbart brustit"

EBU tillsätter en ny krishanteringsgrupp efter årets kaosartade tävling i Malmö. Den svenske Eurovision-chefen Martin Österdahl välkomnar beskedet. De här förstärkningarna behövs, säger Martin Österdahl. En ny roll ska överse Martin Österdahls arbete, samt överta en del av hans mer långsiktiga arbetsuppgifter. Men Österdahl ser det inte som att han kliver åt sidan. Hans chefsroll innebär i framtiden också att delta i den nya arbetsgruppen som...


Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå

Kathleen Martinez, en 33-årig immigrationsadvokat, har utmanat de traditionella normerna inom juridikyrket med sin livfulla stil. The post Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå appeared first on Instafamosos.


Det säkra före det osäkra – dessa stjärnor spenderar mest på sin egen säkerhet

Även om det har sina fördelar att vara superstjärna innebär det också att du tvingas ge upp delar av din frihet för att hålla dig säker. Med allt från paparazzi som går över gränsen till intensiva fans och potentiella stalkers måste vissa stjärnor skyddas hela tiden. Eftersom deras och deras familjs säkerhet har högsta prioritet betyder det att vissa kändisar spenderar miljontals dollar på säkerhetspersonal. Vi tar en titt på hur mycket kändisarna spenderar på sin egen säkerhet – från prins Harry och Meghan Markle till Kim Kardashian. Klicka vidare för att få en chock!


Steffo Törnquist har fått en ny kroppsdel – talar ut om operationen: ”Nöjd”

TV4:s omtyckta Nyhetsmorgon-profil Steffo Törnqvist har opererats. Nu berättar han vad det är för kroppsdel som han bytt och hur han mår.


Stora förvirringen på Öland efter drottning Silvias beteende

John Taylor, 60, känd för sitt arbete i SVT ”Trädgårdstider”, fick i april ett hedersuppdrag av kung Carl Gustaf, 78, och drottning Silvia, 80.


Talangsommar med Kisfaludy – Sen selektering

Följ med FD och Peter Kisfaludy på rikslägret i Halmstad


Prinsessan Sofias flykt med alla sönerna efter svåra tiden

Prinsessan Sofias, 39, kungliga succé har gjort att hon hamnar i strålkastarskenet vad gäller allt hon företar sig.


Journalisten Stefan Lisinski är död

Journalisten och författaren Stefan Lisinski har avlidit, bekräftar familjen för Dagens Nyheter.


Kaos när Ishowspeed liveströmmade i Stockholm

Den amerikanska Youtubestjärnan Ishowspeed är på genomresa i Europa och under onsdagen åkte han runt i Stockholm iklädd svensk landslagströja och liveströmmade. Ishowspeed, som egentligen heter Darren Jason Watkins Jr, har drygt 25 miljoner prenumeranter på Youtube. I Stockholm besökte Ishowspeed bland annat Gröna Lund, Slottet och Ikea där han åt köttbullar och möttes av en uppspelt samling svenska fans. Han fortsatte sedan till Max, där han...


Bilderna inifrån prinsessan Madeleines och Chris lyxvilla

Som Allt om Kungligt tidigare har rapporterat så har prinsessan Madeleine, 43, och maken Chris O’Neill, 50, äntligen lyckats sälja sitt hem i Florida.


Lee Christiernssons nya besked efter första dejten – bekräftar stora kärlekslyckan: ”Så spännande”

Första dejten är avklarad. Lee Christiernsson svävar på moln efter mötet. – Dejten blev dessutom över all förväntan vilket gör att jag nu kommer ge detta tid, skriver profilen. Den tidigare ”Äntligen hemma”-profilen Lee Christiernsson rörde svenska ... Artikeln Lee Christiernssons nya besked efter första dejten – bekräftar stora kärlekslyckan: ”Så spännande” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Bekräftat: Israel deltar i Eurovision även nästa år

Israel kommer att delta i nästa års upplaga av Eurovision song contest. Det bekräftar landets public service-bolag Kan, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt. Israels medverkan under årets tävling i Malmö kritiserades hårt på grund av kriget i Gaza. Nästa års upplaga av tävlingen äger rum i Schweiz och länder som vill delta måste meddela det till arrangören EBU senast i september, skriver TT. Relaterade länkar: Årets tävling präglades av...


Molly Sandén till Hovet i höst

Molly Sandén spelar på Hovet i Stockholm i höst, meddelar Live nation.


Oscar Magnusson tar avstånd från ryktet: ”Stämmer inte”

Sven-Ingvars-sångaren Oscar Magnusson vill inte kännas vid det han hört. Nu slår han tillbaka mot ryktet!


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


Krister Henrikssons dödslängtan – behöver inte leva längre: ”Jag har ingen framtid”

Skådespelaren Krister Henriksson talar nu ut om sin dödslängtan och hur han egentligen mår.


Prins William och Kate Middletons relation till Harrys barn – sanningen är oerhört sorglig

De senaste åren har relationen mellan prins William och hans yngre bror prins Harry blivit infekterad. Kunglig experten Cameron Walker berättar nu sanningen bakom Williams relation till sina brorsbarn. – Jag ser inte hur det ... Artikeln Prins William och Kate Middletons relation till Harrys barn – sanningen är oerhört sorglig är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Starka reaktioner efter Lee Christiernssons kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hon egentligen som gjorde folk så upprörda?


Ciara Zelmerlöw om nya reglerna: "Varje gång det händer..."

Ciara Zelmerlöw fortsätter att uppdatera sina följare om livsläget utan Måns Zelmerlöw. Denna gång gjorde hon det med hjälp av en video.


Kungen inviger E6 efter raset: ”Helvetet är över”

Under onsdagen återinvigs E6 utanför Stenungsund av kungen efter jordskredet i september förra året, rapporterar Ekot. På fredag släpps trafiken på igen, till glädje inte minst för de boende i det lilla samhället Ucklum. Under byggtiden har trafiken från E6 letts om genom samhället och i snitt 15 000 fordon, varav många bussar och långtradare, har passerat varje dag. – Äntligen, som vi har väntat. Det ska bli en jättelättnad, säger Ucklumbon...


Elton John skilde sig från Renate Blauel – decennier senare krävde exfrun honom på 40 miljoner

Sir Elton John är en av världens – kanske universums – mest berömda artister. Genom sitt liv har stjärnan varit gift två gånger. Efter sin första och enda skilsmässa höll han sig inte till avtalet ... Artikeln Elton John skilde sig från Renate Blauel – decennier senare krävde exfrun honom på 40 miljoner är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen

Tommy Körberg fyller 76 år på torsdagen den 4 juli.Den folkkäre artisten har fullt upp med förberedelserna inför sommarens stora turné som startar på fredag. Men stjärnan hinner ändå med firande med familjen i samband ... Artikeln STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.