Nöje

Trending:


Kaos när Ishowspeed liveströmmade i Stockholm

Den amerikanska Youtubestjärnan Ishowspeed är på genomresa i Europa och under onsdagen åkte han runt i Stockholm iklädd svensk landslagströja och liveströmmade. Ishowspeed, som egentligen heter Darren Jason Watkins Jr, har drygt 25 miljoner prenumeranter på Youtube. I Stockholm besökte Ishowspeed bland annat Gröna Lund, Slottet och Ikea där han åt köttbullar och möttes av en uppspelt samling svenska fans. Han fortsatte sedan till Max, där han...


Pernilla Wahlgrens nya besked om andra bröllopet med Christian Bauer – parets förändring: ”Det är klart”

Pernilla Wahlgren leder Allsång på Skansen i sommar. Samtidigt som det planeras för fullt inför det andra bröllopet med maken Christian Bauer. – Det första blev ju väldigt hastigt påkommet och bara för familjen, säger ... Artikeln Pernilla Wahlgrens nya besked om andra bröllopet med Christian Bauer – parets förändring: ”Det är klart” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Charlotte Perrellis stora beslut med maken Anders Jensen – säljer lyxvillan i Marbella

Charlotte Perrelli och Anders Jensen ska sälja sin lyxvilla i Marbella. De har försökt förut, och faktiskt fått det sålt en gång tidigare, men har inte lyckats bli av med det. Nu ligger det ute ... Artikeln Charlotte Perrellis stora beslut med maken Anders Jensen – säljer lyxvillan i Marbella är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Detaljen i Pernilla Wahlgrens pool väcker starka reaktioner

I ett Instagraminlägg avslöjar Pernilla Wahlgren en detalj i sin pool som minst sagt väcker reaktioner hos följarna. I kommentarsfältet rullar åsikterna in på löpande band.


Därför vill Engvall inte stressa iväg: "Jag såg det inte komma"

Gustav Engvall om jobbiga sortin i Belgien, kärleken till Värnamo och varför inte Djurgården behöver honom


De största skådespelarmisstagen som behållits i filmen

Under åren har det funnits TV-program, webbplatser och YouTube-kanaler dedikerade till att visa de roliga misstag som regissörer låtit behålla i sina filmer. Till exempel bilen som visas i bakgrunden under en scen i "Braveheart"... Det är lätt att glömma att några av de största filmsuccéerna i historien är fyllda med misstag som vi inte ens känner igen eftersom de faktiskt gjorde filmen bättre! En bra regissör är medveten om att fakta slår fiktion. Ibland kan ett ögonblick som inte finns med i manuset, ett fall eller en felaktig replik faktiskt tillföra en scen något rått (och roligt). Klicka igenom galleriet för att se några av de bästa skådespelarmisstagen som hamnade i slutprodukten eftersom de tillförde något ovärderligt.


Armand Duplantis stora avslöjande: "Jag har aldrig..."

OS närmar sig och Sverige befinner sig i trygga händer när det kommer till medaljchanser i stavhopp. Nu talar Armand Duplantis ut inför mästerskapet.


Eurovision-chefen: "Har uppenbart brustit"

EBU tillsätter en ny krishanteringsgrupp efter årets kaosartade tävling i Malmö. Den svenske Eurovision-chefen Martin Österdahl välkomnar beskedet. De här förstärkningarna behövs, säger Martin Österdahl. En ny roll ska överse Martin Österdahls arbete, samt överta en del av hans mer långsiktiga arbetsuppgifter. Men Österdahl ser det inte som att han kliver åt sidan. Hans chefsroll innebär i framtiden också att delta i den nya arbetsgruppen som...


Linnér: ”Öppen för det mesta – kan inte vara kräsen”

Målvakten är på jakt efter ny klubb


Steffo Törnquist har fått en ny kroppsdel – talar ut om operationen: ”Nöjd”

TV4:s omtyckta Nyhetsmorgon-profil Steffo Törnqvist har opererats. Nu berättar han vad det är för kroppsdel som han bytt och hur han mår.


Laila Bagges nya uppgörelse med Korosh – beslutet togs direkt efter uppbrottet

Laila Bagge var tillsammans med Korosh Kananian sedan flera år tillbaka innan det tog slut i april i år. Nu kommer nya detaljer fram om uppbrottet. Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, träffades under ... Artikeln Laila Bagges nya uppgörelse med Korosh – beslutet togs direkt efter uppbrottet är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


TV4-profilen lämnar Farmen – beskedet mitt under inspelningarna: ”Åker hem”

Hans Wincent är med i Farmen för åttonde gången, men sommaren 2024 lämnar han inspelningarna för familjens skull.


Fransk regissör åtalas för våldtäkt

Den franske filmregissören Benoît Jacquot åtalas för våldtäkt, meddelar åklagarmyndigheten i Paris. Den 77-årige profilerade arthouse-regissören anklagas enligt åtalet för att ha våldtagit skådespelarna Julia Roy, nu 34, 2013 och Isild Le Besco, nu 41, mellan 1998 och 2000. Misstankarna mot Jacquot uppdagades efter att skådespelaren Judith Godrèche tidigare i år anklagat Jacquot för att ha våldtagit henne under deras förhållande som påbörjades...


Krister Henrikssons dödslängtan – behöver inte leva längre: ”Jag har ingen framtid”

Skådespelaren Krister Henriksson talar nu ut om sin dödslängtan och hur han egentligen mår.


Svenske Oscar vidare i amerikanska "Talang"

Den svenske artisten Oscar Stembridge har gått vidare i den amerikanska versionen av "Talang". Natten till onsdag fick 16-åringen stående ovationer från publiken efter att ha framfört den egna låten "What if". Han fick också beröm från tv-programmets vanligtvis brutalt ärlige jurymedlemmen Simon Cowell: – Det här var så vackert. Allt med denna briljanta audition var du. "Att få spela min egen musik på världens största scen var helt fantastiskt...


Armand Duplantis familjelycka – mamma Helena har blivit farmor: ”Det är underbart”

Armand "Mondo" Duplantis mamma Helena har blivit farmor. Nu berättar hon om lyckan i tidningen Året runt.


Expedition EM – Det var väldigt grisigt gjort

Följ FD:s och Bosse Anderssons stora EM-resa


STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen

Tommy Körberg fyller 76 år på torsdagen den 4 juli.Den folkkäre artisten har fullt upp med förberedelserna inför sommarens stora turné som startar på fredag. Men stjärnan hinner ändå med firande med familjen i samband ... Artikeln STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Logan Alvbåge: "Pappa har hjälpt mig väldigt mycket"

FD har träffat ex-stjärnans son på rikslägret i Halmstad


"Misstiano Penaldo" – Nu sågas TV-kanalen efter bilderna

Brittiska TV-kanalen sågas efter bilderna


Roligt video: valp bestämmer sig för att vara kärleksfull under militärträning

Det roliga videoklippet av en valp som njuter av militärträningen för att ha en intim stund med en av soldaterna får internetanvändare att skratta högt!


Det säkra före det osäkra – dessa stjärnor spenderar mest på sin egen säkerhet

Även om det har sina fördelar att vara superstjärna innebär det också att du tvingas ge upp delar av din frihet för att hålla dig säker. Med allt från paparazzi som går över gränsen till intensiva fans och potentiella stalkers måste vissa stjärnor skyddas hela tiden. Eftersom deras och deras familjs säkerhet har högsta prioritet betyder det att vissa kändisar spenderar miljontals dollar på säkerhetspersonal. Vi tar en titt på hur mycket kändisarna spenderar på sin egen säkerhet – från prins Harry och Meghan Markle till Kim Kardashian. Klicka vidare för att få en chock!


Ciara Zelmerlöw om nya reglerna: "Varje gång det händer..."

Ciara Zelmerlöw fortsätter att uppdatera sina följare om livsläget utan Måns Zelmerlöw. Denna gång gjorde hon det med hjälp av en video.


K-popstjärna fackelbärare i OS

Jin, den äldste medlemmen i K-pop-gruppen BTS, ska vara en av de olympiska fackelbärarna vid Paris-spelen. Den 31-årige sångaren, som nyligen avslutat en 18-månader lång militärtjänst, ska representera Sydkorea i fackelstafetten och hoppas enligt ett uttalande att sprida budskapet om "harmoni och fred". Fackelbärarna ska röra sig över olika historiska platser i värdlandet, men några närmare detaljer har ännu inte avslöjats. BTS chockade sina...


Jennifer Anistons roligaste citat från Vänner

Rachel Green är en av karaktärerna som kommer att leva vidare i all oändlighet, oavsett om det är för hennes kännetecknande stil eller kvicka repliker. I det här galleriet har vi samlat några av Rachels mest minnesvärda citat under hennes tid i "Vänner".


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Zoe Häggkvist, 16, lämnar landet – Carolas mammahjärta går sönder: ”Försökte”

Carola Häggkvist vinkar nu av sin 16-åriga dotter Zoe på flygplatsen. "Liten blir stor", skriver hon på Instagram.


Pernilla Wahlgren ratar dejting ryktena: "Inte ett par"

Ryktena om Benjamin Ingrossos dejtingliv går. Nu har hans mamma, Pernilla Wahlgren, kommenterat relationen.


Svensk reality-stjärna påkörd av bil

Den tidigare Paradise Hotel-deltagaren Olle Axeland har hamnat på sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil. Nu meddelar han hur allvarligt skadeläget är.


Oscar Magnusson tar avstånd från ryktet: ”Stämmer inte”

Sven-Ingvars-sångaren Oscar Magnusson vill inte kännas vid det han hört. Nu slår han tillbaka mot ryktet!


Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas

Kikki Danielsson är en av Sveriges största artister någonsin. När hon fyllde 70 år hyllades hon stort i ”Allsång på Skansen”. När sändningen var slut ville Ola Salo och hans The Ark visa sin uppskattning ... Artikeln Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ann Linde: Mitt samtal var avgörande för svensk film

Ett samtal mellan dåvarande utrikesminister Ann Linde (S) och hennes georgiska motsvarighet David Zalkaliani var avgörande för att det svenska oscarsbidraget ”And then we danced” skulle visas i Georgien. Det säger hon själv i en intervju med SvD. – Vi hade en lång, lång diskussion. Jag sa: det här är ett test på om den georgiska regeringen ställer upp på EU:s värderingar eller inte. Till slut sa han ”jag ska se vad jag kan göra”, säger hon....


Kjell Bergqvist tvingad till läkare – 70-åringens sällsynta problem har upptäckts

Folkkäre Kjell Bergqvist öppnar upp om hans kroniska värk och problemen med blodtrycket. Blev uppmärksammad under läkarbesök.


Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå

Kathleen Martinez, en 33-årig immigrationsadvokat, har utmanat de traditionella normerna inom juridikyrket med sin livfulla stil. The post Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå appeared first on Instafamosos.


Prinsessan Sofias flykt med alla sönerna efter svåra tiden

Prinsessan Sofias, 39, kungliga succé har gjort att hon hamnar i strålkastarskenet vad gäller allt hon företar sig.


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


Efter mardrömssommaren – nytt hopp för bönderna

Efter förra årets mardrömssommar ser årets skördeprognos betydligt mera gynnsam ut. Frågan är dock om den blir tillräckligt bra för att kompensera 2023?


Här är prislappen på Victorias blommiga klänning

Kronprinsessan Victoria bar nyligen en otroligt tjusig klänning som imponerat på många. Här är prislappen på kalaset. Nu har det äntligen blivit dags för kronprinsessan Victoria, precis som för många andra svenskar, att gå på ... Artikeln Här är prislappen på Victorias blommiga klänning är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Starka reaktioner efter Lee Christiernsson kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hon egentligen som gjorde folk så upprörda?


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Katt direkt ansvarig för oväntad graviditet hos ägaren; förstå

En användare på Reddit delade en bisarr historia som snabbt blev viral: han berättade hur en busig katt blev ansvarig för hans frus oväntade graviditet.


Andrew Lincoln berättar om The Walking Dead-scenen som gick för långt

The Walking Dead närmast dominerade på TV i över ett decennium, och även om den för många till slut nog blev för långlivad, bjöd serien hela tiden på minnesvärda ögonblick. Andrew Lincoln, skådespelaren som spelade Rick Grimes, var med om att skapa många av dessa scener, och han berättar nu för Empire om en av dem där han tycker att serien gick för långt (spoilers - givetvis): "I do still think [Glenn's death] might have been when we over-egged...


Otippade kändispar som en gång varit förlovade

Från kändispar som nästan gängade sig till bröllop som fallit i glömska – ta en titt på några gamla förhållanden!


Johanna Nordström öppnar upp om broderns död: "Finns i mig"

Det är Johanna Nordströms tur att vara värd för sommar i P1. I avsnittet berättar hon om sin storebror som dog när han var liten, innan Johanna föddes. – Jag saknar dig, varje dag. Är inte det konstigt?, säger hon i programmet.


Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop

De har varit gifta i 13 år. Nu berättar Jenny Strömstedt om hur relationen med Niklas utvecklats genom åren. – Well, det är ju ingen tävling, säger hon till Icakuriren. Han har skrivit låtar som ... Artikeln Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ett paradis byggt på dominans – "levde i en lögn"

Med det hyllade och prisbelönta hbtqi-dramat "120 slag i minuten" fick regissören Robin Campillo ett internationellt genombrott. Sex år senare är han tillbaka, nu med dramat ”Red Island”, som utspelas på Madagaskar i början av 1970-talet.


Robocop: Rogue City-studion utvecklar ett "outannonserat actionrollspel"

Det var många, oss inkluderade, som imponerades av hur oerhört väl utvecklaren Teyon lyckades väcka originalversionen av Robocop till i liv i fjolårets actionkaramell Robocop: Rogue City. Många undrar såklart vad deras nästkommande projekt blir, där somliga hoppas på ett nytt Robocop-äventyr. Men så tycks det inte bli. Falkögda Reddit-användare noterar nämligen att studion lagt upp platsannonser som ger oss vissa ledtrådar om vad de har på gång....


Tomas Ledins rika liv med hustrun Marie – så mycket är enorma lyxvåningen värd

Tomas Ledin lever ett liv i lyx med hustrun Marie Ledin. Deras lyxiga etagevåning på Östermalm har haft besök från världsstjärnor som Led Zeppelin och Elton John. Så mycket är den värd! Tomas Ledin har ... Artikeln Tomas Ledins rika liv med hustrun Marie – så mycket är enorma lyxvåningen värd är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Döms efter spridda klippet – samtalet är inte okej: ”Problem”

Det ser inte bra ut för Lotta Engberg och Bingolotto. Nu står det klart att de döms till en halv miljon kronor efter samtalet.


Molly Sandén till Hovet i höst

Molly Sandén spelar på Hovet i Stockholm i höst, meddelar Live nation.