Trending:


De största skådespelarmisstagen som behållits i filmen

Under åren har det funnits TV-program, webbplatser och YouTube-kanaler dedikerade till att visa de roliga misstag som regissörer låtit behålla i sina filmer. Till exempel bilen som visas i bakgrunden under en scen i "Braveheart"... Det är lätt att glömma att några av de största filmsuccéerna i historien är fyllda med misstag som vi inte ens känner igen eftersom de faktiskt gjorde filmen bättre! En bra regissör är medveten om att fakta slår fiktion. Ibland kan ett ögonblick som inte finns med i manuset, ett fall eller en felaktig replik faktiskt tillföra en scen något rått (och roligt). Klicka igenom galleriet för att se några av de bästa skådespelarmisstagen som hamnade i slutprodukten eftersom de tillförde något ovärderligt.


Ciara Zelmerlöw om nya reglerna: "Varje gång det händer..."

Ciara Zelmerlöw fortsätter att uppdatera sina följare om livsläget utan Måns Zelmerlöw. Denna gång gjorde hon det med hjälp av en video.


Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå

Kathleen Martinez, en 33-årig immigrationsadvokat, har utmanat de traditionella normerna inom juridikyrket med sin livfulla stil. The post Advokat inspirerad av filmen ‘Legally Blonde’ öppnar en helt rosa advokatbyrå appeared first on Instafamosos.


Ingen villkorlig frigivning för Leonard Peltier

Leonard Peltier beviljas inte villkorlig frigivning. Den amerikanske urfolksaktivisten har tillbringat största delen av sitt liv i fängelse sedan han dömdes för att ha skjutit två FBI-agenter 1975.


Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas

Kikki Danielsson är en av Sveriges största artister någonsin. När hon fyllde 70 år hyllades hon stort i ”Allsång på Skansen”. När sändningen var slut ville Ola Salo och hans The Ark visa sin uppskattning ... Artikeln Ola Salo gick ner på knä framför Kikki Danielsson under Allsången – scenerna fick aldrig tv-sändas är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Märtha Louises religiösa utspel med shamanen förskräcker

Bröllopet mellan prinsessan Märtha Louise, 52, och hennes skandalanfäktade fästman, shamanen Durek Verrett, 49, ska ske den 31 augusti.


Analyser: Starmer skördar frukten av Sunaks chansning

Nästan allt pekar på att Keir Starmer och Labour vinner det brittiska valet. Det skriver Sky News Beth Rigby i en analys inför att invånarna i Storbritannien ska ta sig till vallokalerna under torsdagen. Enligt henne är Labours framfart och prestation ”häpnadsväckande”. ”Mr Sunak gjorde en chansning i maj genom att utlysa sommarval, och nu ser det ut som att Sir Keir kommer att skörda frukterna”, skriver hon. Chris Mason på BBC skriver att hela...


Raseri inför kungens besök: ”Löjliga förberedelser”

Många minns fortfarande hur E6:an vid Stenungsund förstördes när vägen drabbades av ett massivt jordskred.


Molly Sandén till Hovet i höst

Molly Sandén spelar på Hovet i Stockholm i höst, meddelar Live nation.


Robert Wells nya ord om Pernilla Wahlgren – uttalandet inför Allsång på Skansen: ”Hon är ju…”

Robert Wells gör comeback med ”Rhapsody in Rock” i sommar. Dessutom gör han och hustrun Maria Wells flera gästspel i olika allsånger – men inte i Allsång på Skansen. Nu berättar pianokungen vad han tycker ... Artikeln Robert Wells nya ord om Pernilla Wahlgren – uttalandet inför Allsång på Skansen: ”Hon är ju…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Smash Into Pieces tvingas ställa in – sångaren stoppas: ”På BB”

Smash Into Pieces har gjort succé i Mello och turnerar hela sommarn. Men nu har bandet behövt ställa in en spelning. Läs varför här.


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Journalisten Stefan Lisinski är död

Journalisten och författaren Stefan Lisinski har avlidit, bekräftar familjen för Dagens Nyheter. Lisinski var under många år verksam som nyhets- och kriminalreporter på DN och bevakade bland annat Palmemordet. Hans granskande journalistik kring det så kallade Kalamarksmordet ledde till att den dömde Kaj Linna förklarades oskyldig efter 13 år i fängelse. 2017 gav Lisinski ut boken ”Att ta ett liv: fallet Kaj Linna och Kalamarksmordet” och samma...


Åklagare skjuter upp Trump-dom

Åklagare går med på att skjuta upp Donald Trumps dom i fallet med utbetalning av hyschpengar till porrskådespelaren Stormy Daniels. Domen kommer i september. Åklagarnas besked kommer efter att Trumps advokater begärt att beslutet om expresidentens straff skulle skjutas upp. Advokaternas begäran skickades in till domstolen i New York efter Högsta domstolens utslag i måndags om åtalsimmunitet för expresidenter. Trump förklarades i slutet av maj...


Veckans film och serier – ostbågarna tillbaka

Animerade favoriter återvänder och så levererar Sydkorea en ny våldsam överlevnadsthriller redo att plöjas.


Ett paradis byggt på dominans – "levde i en lögn"

Med det hyllade och prisbelönta hbtqi-dramat "120 slag i minuten" fick regissören Robin Campillo ett internationellt genombrott. Sex år senare är han tillbaka, nu med dramat ”Red Island”, som utspelas på Madagaskar i början av 1970-talet. Den östafrikanska ön har en självklar plats i Robin Campillos liv eftersom han bodde där som barn. – Det här är mina minnen där jag inte vill se på kolonialismen som sådan, utan som den ses genom ett barns...


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


Händelsen skakar Ullared – medarbetarna får krisstöd: ”Tyvärr”

En hemsk sak har skett på Gekås Ullared. Nu berättar VD:n Patrik om det ofattbara och hur medarbetarna mår.


TV4-Martin Järborg kastar kläderna – visar upp superkroppen

Nyhetsmorgon-Martin Järborg delar nu med sig av en semesterbild på sin Instagram som överraskar följarna. Se superkroppen här!


Steffo Törnquist får en ny kroppsdel: "Stor som en golfboll"

TV4:s Steffo Törnquist, 68, visar upp en bild på sin sprillans nya kroppsdel. Detta via en bild på Instagram.


Ciara Zelmerlöws lättklädda video väcker reaktioner – efter uppbrottsryktet med Måns

Ciara Zelmerlöws lättklädda video tillsammans med vännen väcker många reaktioner... Se videoklippet här!


Hearts Ann Wilson har cancer – ställer in

Den amerikanska sångaren Ann Wilson från rockbandet Heart ska genomgå behandling för cancer, meddelar hon. "Jag har nyligen opererat bort något som visade sig vara cancer. Operationen var lyckad och jag mår bra, men läkarna vill att jag ska genomgå förebyggande cellgiftsbehandling och det har jag valt att göra", skriver hon på X. Bandet ställer in resterande datum på sin nuvarande turné, men siktar på att vara tillbaka nästa år. "Det här är bara...


Christopher Reeves son dyker upp i kommande Superman

Även om många fans verkligen älskade Henry Cavills version av Superman, är det många som fortfarande tycker att den avlidne Christopher Reeve är den sanna versionen av karaktären. DC-chefen James Gunn spelar för närvarande in sin egen Superman (som har premiär i juni 2025), där David Corenswet ikläder sig den ikoniska sparkdräkten, men Gunn tycker uppenbarligen fortfarande att det är viktigt att visa respekt för Reeves arv. Som Variety...


Armand Duplantis stora avslöjande: "Jag har aldrig..."

OS närmar sig och Sverige befinner sig i trygga händer när det kommer till medaljchanser i stavhopp. Nu talar Armand Duplantis ut inför mästerskapet.


Kjell Bergqvist tvingad till läkare – 70-åringens sällsynta problem har upptäckts

Folkkäre Kjell Bergqvist öppnar upp om hans kroniska värk och problemen med blodtrycket. Blev uppmärksammad under läkarbesök.


Lasse Stefanz nya drag – vill köpa egen Folkets park: ”Det får inte läggas ner fler”

Det omåttligt populära dansbandet Lasse Stefanz är spekulanter på Folkets hus i Värestorp med tillhörande dansbana. Därför betyder platsen så mycket för bandet. Just nu ligger ett ganska ovanligt objekt ute till försäljning. Det är ... Artikeln Lasse Stefanz nya drag – vill köpa egen Folkets park: ”Det får inte läggas ner fler” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Ucklum firar att "helvetet" är över

Eländet för invånarna i Ucklum efter skredet på E6:an varade i 256 dagar. Men på fredag är helvetet över, säger Lage Ottosson, fårbonde och pensionär som bor bara sex meter från vägen dit den tunga trafiken hänvisades.


Ann Linde: Mitt samtal var avgörande för svensk film

Ett samtal mellan dåvarande utrikesminister Ann Linde (S) och hennes georgiska motsvarighet David Zalkaliani var avgörande för att det svenska oscarsbidraget ”And then we danced” skulle visas i Georgien. Det säger hon själv i en intervju med SvD. – Vi hade en lång, lång diskussion. Jag sa: det här är ett test på om den georgiska regeringen ställer upp på EU:s värderingar eller inte. Till slut sa han ”jag ska se vad jag kan göra”, säger hon....


AVSLÖJAR: Efter Bajen – Jardell Kanga har träffat två andra allsvenska toppklubbar

Jardell Kanga närmar sig allsvenskan ✓ Priset på supertalangen


Bild-Extra: Drottning Marys märkliga dans på Grönland

Det danska kungaparet har till skillnad från det svenska inte påbörjat sin semester riktigt än.


Prinsessan Sofias flykt med alla sönerna efter svåra tiden

Prinsessan Sofias, 39, kungliga succé har gjort att hon hamnar i strålkastarskenet vad gäller allt hon företar sig.


Starka reaktioner efter Lee Christiernsson kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hon egentligen som gjorde folk så upprörda?


Lisa Nilsson tokhyllas för sin osminkade bild – tar striden mot skönhetsidealen: ”Sund förebild”

Lisa Nilsson visar upp sitt sanna jag. Nu lägger hon ut en bild där hon är osminkad och ofixad. ”Såhär ser en fri och lycklig kvinna ut – bara så ni vet”, skriver hon på ... Artikeln Lisa Nilsson tokhyllas för sin osminkade bild – tar striden mot skönhetsidealen: ”Sund förebild” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Rockstjärnornas berömda barn

Hollywood har alltid älskat barn till kända personer, och idag kan vi hitta "nepo-babies" överallt i underhållningsbranschen. Med föräldrar som är skådespelare eller musiker med ett känt efternamn har utan tvekan gett en del kändisbarn ett försprång i karriären. Men sedan finns det rockstjärnor som har fört vidare några riktigt coola gener till sina nu berömda barn. Oavsett om de blev skådespelare, modeller eller realitystjärnor är de flesta av dessa "barn" nu rockstjärnor på sina egna villkor. Klicka vidare för att upptäcka de berömda ansiktena hos rock 'n' roll-barn.


Prins Daniels verkliga relation till Chris avslöjad

Prins Daniel, 50, är prins och gift med landets tronarvinge medan Chris O’Neill, 50, valde att fokusera på sin egen karriär genom att tacka nej till att bli prins.


Bingo Rimér lägger upp smygtagen nakenbild på Julia Franzén

Det var under veckan som Bingo Rimér valde att lägga ut en bild på Julia Franzén från parets dejtnight. Och Julia, ja, hon är endast klädd i dräkten hon föddes i så att säga.


Kungen överraskade John Taylor under invigningen – bröt ut i sång framför alla: ”Sällan jag är utan ord”

Nyligen invigdes en ny trädgårdsodling signerad trädgårdsprofilen John Taylor på Solliden slott. Under invigningen så förvånade kungen alla när han plötsligt brast ut i sång. Den 29 juni invigdes en ny trädgårdsutställning i Sollidens slottspark ... Artikeln Kungen överraskade John Taylor under invigningen – bröt ut i sång framför alla: ”Sällan jag är utan ord” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Linnér: ”Öppen för det mesta – kan inte vara kräsen”

Målvakten är på jakt efter ny klubb


Eurovision förnyas – utbuad svensk får ny chef

Eurovision-arrangören EBU tillsatte en oberoende utredning efter de många kontroverserna kring den senaste finalen i Malmö. Nu meddelas förändringar som har eller kommer att tillämpas inför nästa år, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.


Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop

De har varit gifta i 13 år. Nu berättar Jenny Strömstedt om hur relationen med Niklas utvecklats genom åren. – Well, det är ju ingen tävling, säger hon till Icakuriren. Han har skrivit låtar som ... Artikeln Jenny Strömstedts besked om relationen med Niklas – efter åren ihop är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Tom Cruise dotter Suri byter efternamn efter infekterade tvisten – så heter hon nu

Suri tog studenten medan Tom Cruise festade på annat håll. Sprickan blir tydlig – och nu har Suri även valt bort pappans efternamn.


Pink sjuk – ställde in konsert

Sverigeaktuella Pink tvingades ställa in sin konsert i Bern i Schweiz på onsdagskvällen av hälsoskäl. Hon avslöjade inte vilken typ av sjukdom det rör sig om, men skriver på Instagram: "Jag gör allt för att uppträda för er varje kväll, men efter att ha konsulterat min läkare och utforskat alla alternativ, har jag blivit avrådd från att genomföra showen". Pinks pågående Europaturné är tänkt att ta henne till Strawberry Arena, tidigare Friends, i...


Voi-svaret: ”Inte lika kul att vara kulturman”

Vois vd Fredrik Hjelm och författaren Per Hagman har hamnat i luven på varandra. Den senare anser att digitala företeelser åldras på olika sätt och menar att Voi utvecklats till ett ”svennetechföretag”. ”Fenomen som Flashback, Bitcoin och Pornhub åldras betydligt värdigare och långsammare än Voi och Tinder”, skriver Hagman i en DN-krönika. I en kommentar till DI Digital ifrågasätter Hjelm vad Hagman har för kompetens på området – men säger att...


Victor Lindelöfs galna 30-årsfest – känd rappare på plats

Victor Lindelöf fyller 30 i juli, och självklart firades det stort. I bilder på Tiktok får man syn på kändisarna som var på plats, där bland annat en känd svensk artist uppträdde.


Agnetha Fältskogs skräck – fasansfulla beskedet om exet

Agnetha Fältskog, 74, är en av de sångerskorna i den ikoniska popgruppen Abba. Hon är en välkänd person, inte bara i Sverige utan i hela världen.


Georgien hyllades stort efter EM: "Mirakel"

Tusentals personer tog sig ut på torget i Georgiens huvudstad Tbilisi för att fira det nyligen hemkomna fotbollslandslaget. Efter en bussparad fick spelarna kliva upp på en scen och hyllas av bland annat Georgiens premiärminister Irakli Kobachidze och president Salomé Zurabisjvili. – Den här dagen är ett mirakel. Det här är det Georgien jag vill ha, säger Zurabisjvili. Georgien stod för en historisk insats i EM, deras första mästerskap någonsin...


Jennifer Anistons roligaste citat från Vänner

Rachel Green är en av karaktärerna som kommer att leva vidare i all oändlighet, oavsett om det är för hennes kännetecknande stil eller kvicka repliker. I det här galleriet har vi samlat några av Rachels mest minnesvärda citat under hennes tid i "Vänner".


Svenske Oscar hyllades i amerikanska ”Talang”

Den svenska artisten Oscar Stembridge har gått vidare från audition i den amerikanska versionen av ”Talang”, rapporterar TT. 16-årigen fick stående ovationer när han framförde egna låten ”What if” och hyllades av jurymedlemmen Simon Cowell. – Det här var så vackert. Allt med denna briljanta audition var du, sa han. Stembrigde är den andra svensken att ta sig vidare i programmet efter Chris Kläfford 2019. Relaterade länkar: Oscar Stembridge...


Krister Henrikssons dödslängtan – behöver inte leva längre: ”Jag har ingen framtid”

Skådespelaren Krister Henriksson talar nu ut om sin dödslängtan och hur han egentligen mår.


Ted Gärdestad-film uppskjuten efter musikbråk

Premiären av dokumentärfilmen "Min bror, Ted", om artisten Ted Gärdestad, skjuts på framtiden, skriver Expressen.