Trending:


Fler artister klara för Way Out West

Icona Pop, Alba August och Jackie Mere är klara för Way Out West. Under fredagen släpptes elva nya artister som uppträder på festivalen i augusti. Bland de nya släppen finns även Arc De Soleil, Stella Explorer, Olof Dreijer och Diva Cruz, och Joshua Idehen. Sedan tidigare är det känt att årets stora dragplåster på festivalen blir Fred Again, Queens of the Stone Age, Benjamin Ingrosso och PJ Harvey. Way Out West äger rum i Slottsskogen i Göteborg...


Ekonom om ”swiftonomics” i Sverige: ”Ganska perifert”

Världsartisten Taylor Swifts Europaturné har lyfts fram som en möjlig engångsförklaring för inflationen i Sverige – något som SEB:s chefsekonom Jens Magnusson anser är överdrivet, skriver E24. Trots höga biljettintäkter och ökade hotellbokningar under hennes besök i Stockholm, tror Magnusson att det makroekonomiskt sett kanske inte har haft någon större betydelse. På den norska sajtens fråga om Taylor Swifts konserter i Sverige har diskuterats...


Kjell Bergqvists 18 år yngre fru får aldrig se honom – uppgörelsen: ”Tjafsa inte”

Paret Bergqvist har hittat nyckeln till en hållbar relation! Nu talar Kjell ut om sin 18 år yngre hustru. Vad är knepet?


Video: Rosie Moore pratar om titeln som “världens vackraste forskare”

Rosie Moore, en känd forskare som är framgångsrik på sociala medier, delade med sig av sin erfarenhet av att upprepade gånger bli kallad "världens vackraste forskare". The post Video: Rosie Moore pratar om titeln som “världens vackraste forskare” appeared first on Instafamosos.


”Lindmarker ger nytt löfte – men berättar inte om TV4”

Nyhetsankaret Anna Lindmarker är en genomproffsig berättare och dramaturg, skriver GP:s Johan Lindqvist efter att ha lyssnat på hennes sommarprogram. Men formen blir ändå ganska förutsägbar när Lindmarker kronologiskt går igenom sitt liv och sina yrkesår, tycker Lindqvist. Han hade gärna sett att hon gått djupare in på tidningarnas utseendehets, och hur de skrev om hennes ”hot lips” och ”sängkammarblick”. Lindmarker avslutar sitt sommarprat med...


Video: Tidigare vuxenstjärna tatuerar intimt område och chockar följare

Den tidigare vuxeninnehållsstjärnan Becky Holt chockade sina följare efter att ha avslöjat att hon gjorde en tatuering på ett intimt område på kroppen. The post Video: Tidigare vuxenstjärna tatuerar intimt område och chockar följare appeared first on Instafamosos.


Beskedet: Madeleines officiella comeback med kungafamiljen

Prinsessan Madeleine, 42, gjorde en diskret comeback till Sverige då hon för några veckor sedan landade på Arlanda.


Larm om beväpnade män – var filminspelning

Strax före midnatt på lördagen larmade flera vittnen om att två maskerade män, beväpnade med handgranat och pistolliknande föremål, stormade ett gym i Gävle.


Kungens nya krav efter Silvias partykväll med Eva O’Neill

Kung Carl Gustaf, 78, är en storsint person med ett stort tålamod och ett öppet sinne.


Stinker kroppsvätska i hela Pernilla Wahlgrens hus – söker hjälp: ”Vidrigt”

Pernilla Wahlgren delar med sig av det otäcka lukten i huset:– Det gick inte att vara där inne, säger hon i sin podcast.


Bonde-Chris svarar på det alla undrar över – ska flytta ihop med Amanda: ”Om jag får bidrag”

Chris och Amanda fann kärleken i ”Bonde söker fru – jorden runt”. Men det finns ett problem. Han bor i USA medan hon lever i Sverige. Nu berättar paret att de har planer på att ... Artikeln Bonde-Chris svarar på det alla undrar över – ska flytta ihop med Amanda: ”Om jag får bidrag” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Avslöjat: Victorias nya trista bakslag i relationen med Daniel

Kronprinsessan Victoria, 46, och prins Daniel, 50, har haft det motigt i äktenskapet och för ett par år sedan var krisen riktigt djup.


Liamoos bebislycka – har blivit pappa igen

Liam "Liamoo" Cacatian Thomassen​ har blivit pappa igen. "Officiellt en flickpappa x2" skriver han i ett Instagram-inlägg.


Benjamins första ord om relationen med tjejen – Laila Bagge skriker rakt ut

Den senaste tiden har det spekulerats om Benjamin Ingrosso och den påstådda flickvännen Ashton Wood. Men nu dementerar han saken.


Fröken Snusk öppnar upp om kärleken – stora nyheten

Den maskerade och anonyma Fröken Snusk är förtegen kring sitt kärleksliv, men för Nyheter24 berättar hon om en stor nyhet på det privata planet…


Allt om Marcus Wandt: Fru, barn, längd och utbildning

Här är allt du vill veta om astronauten Marcus Wandt, den tredje svensken i rymden. Här är allt du vill veta om Marcus Wandt: Fru, barn, längd, föräldrar och utbildning.


Dolph Lundgrens äktenskap med Anette Qviberg slets isär – långt senare berättade om otrohetsaffärerna

Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren har varit gift totalt tre gånger under sitt liv. Efter skilsmässan från sin andra fru så har Dolph bekräftat otrohetsaffärerna. Dolph Lundgren är en av våra största exporter när det kommer till ... Artikeln Dolph Lundgrens äktenskap med Anette Qviberg slets isär – långt senare berättade om otrohetsaffärerna är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Så stöttas Ciara Zelmerlöw under svåra tiden med Måns: ”Vilken tjej”

Det knakar i fogarna mellan Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw. Nu får Ciara stöttning under den svåra tiden hon går igenom.


Fame-Magnus Bäcklund försvann helt från rampljuset – så lever han idag

Magnus Bäcklund och Jessica Andersson gjorde succé med bandet Fame. Sen försvann Magnus från rampljuset. Så lever han idag!


Anita Hegerland blev barnstjärna med hitlåten ”Mitt sommarlov” – så här ser hon ut 50 år senare

Hela Sverige gick runt och nynnade på hennes hitlåt sommaren 1970.Norska barnstjärnan Anita Hegerland toppade Svensktoppen i veckor med ”Mitt sommarlov”. Så här lever artisten i dag. Hon slog igenom över en natt och blev ... Artikeln Anita Hegerland blev barnstjärna med hitlåten ”Mitt sommarlov” – så här ser hon ut 50 år senare är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Leif GW Persson helt isolerad med Kim – hon styr allt: ”Enda jag umgås med”

Leif GW Persson träffar ingen annan än sin hustru Kim Persson. Nu berättar kriminologen hur Kim styr honom med järnhand.


Supermodellen är Rickard Olssons nya flickvän – bekräftar kärleken: ”Plötsligt händer det”

Nu kan Hänt avslöja att Rickard Olsson funnit kärleken på nytt!Det är supermodellen Cathrine Hardenborg som fångat hans hjärta.


Björn Borgs nya husköp chockar mäklaren: "Ett getto"

Tennislegendaren Björn Borg och frun Patricia Borg har skaffat sig ett drömhem på Ibiza. Men det område som paret har valt att bosätta sig i är allt annat än fridfullt, skriver Expressen.


Bild av drottning Camilla väcker uppståndelse: Crowd surfar hon?

En bild av drottning Camilla har fått nätet att explodera med spekulationer och humoristiska kommentarer.


Prinsessans bröllopsgin blir tillsynsärende

Försäljningen av prinsessan Märtha Louises gin stoppas eftersom den misstänks bryta mot alkoholreklamförbudet i Norge. Den anses även strida mot det norska hovets riktlinjer om att inte använda sin titel i kommersiella sammanhang, rapporterar NRK.


Robinson-profilen har gift sig: "Avslutades med nattbad"

Desiree Renfors deltog i Robinson 2022. Sedan dess har ett och annat hänt och nyligast ett giftemål, som hon visar upp på Instagram.


30 filmer man måste se åtminstone en gång

Med så många alternativ tillgängliga kan det vara svårt att komma fram till vad man ska kolla på. Oavsett om det är Hollywoodproduktioner eller utländsk film har vi välsignats med oförglömliga berättelser och karaktärer som har förvandlats till moderna klassiker. Romantik, drama eller komedi - det finns en del grundläggande filmer som alla borde se åtminstone en gång. Så, ställ fram en skål med popcorn och klicka dig igenom det här galleriet med 30 filmer som man bara måste se.


Meloni bryter tystnad om fascistiska utspel

Medlemmar av Italiens bröders ungdomsförbund har filmats när de gör mängder av fascistiska och nazistiska utspel. Italiens premiärminister Giorgia Meloni har uttalat sig om saken efter flera veckors tystnad. En wallraffande reporter från den italienska nyhetssajten Fanpage har filmat vid flera möten med ungdomsförbundet Nationell ungdom (GN). Den 13 juni publicerades klipp där medlemmar bland annat ses göra fascisthälsningar med sina högerarmar,...


Chris märkliga smussel – vägrar kommentera födelsedagen

Chris O’Neill fyller den 27 juni 50 år och befinner sig nu äntligen i Sverige tillsammans med familjen.


Erik Lundin släpper nytt efter fyra år

På fredagen släpps Erik Lundins första egna singel på fyra år. Låten heter "Dina ögon är nakna" och är en del av ett nytt album som kommer ut i höst.


Marilyn Monroes hem blir K-märkt: ”Historisk plats”

Marilyn Monroes hem i Brentwood, Los Angeles, kommer att klassas som ett historiskt kulturminne, skriver amerikanska medier. Traci Park, ledamot i stadens kommunfullmäktige, säger att det är ett beslut som borde ha fattats redan för 60 år sedan. – Det finns ingen annan person eller plats i Los Angeles som är lika ikonisk som Marilyn Monroe och hennes Brentwood-hem, säger Park. Husets nuvarande ägare har velat riva det eftersom turister...


Jenny Alversjö lider av kronisk sjukdom – har ”vita fingrar”

Jenny Alversjö är programledaren som alltid piggar upp om morgnarna i Nyhetsmorgon. Genom livet har stjärnan lidit av en kronisk sjukdom – så gör hon för att få bukt med besvären. En av Sveriges mest ... Artikeln Jenny Alversjö lider av kronisk sjukdom – har ”vita fingrar” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kronér inför allsången: Lite ont i magen

På måndag intar Lasse Kronér scenen när nya allsångskonceptet "Lasse på slottet" har premiär. Nerverna har gjort sig påminda inför kvällen. Jag har redan tjuvpratat med Lotta lite och kollat hur många låtar hon hade när hon gjorde Liseberg. Föreställningarna äger rum på Tjolöholms slott, utanför Kungsbacka, och kommer till stor del att bestå av improvisation från Kronérs håll. – Det bygger på att publiken som är där ska önska låtar, så det finns...


Björn Borg varnas efter händelsen med Patricia – polisen inblandad: ”Vill ha dina pengar”

Tennis-proffset Björn Borg varnas nu av alla – efter händelsen med hustrun Patricia Borg. Enligt uppgifter är polisen inblandad.


Misstankarna stämde: Hovets tråkiga besked om Madeleine

Prinsessan Madeleine, 42, nyttjar många av kungafamiljens flådiga fördelar i sitt vardagsliv.


Lars Lerins stora livsförändring chockar omgivningen

Lars Lerin, 70, är en av våra mest folkkära konstnärer och därtill en väldigt populär programledare i SVT – den gänglige värmlänningen utstrålar en härlig ödmjukhet och ett lugn som gör det svårt att inte tycka om honom.


Sigourney Weaver får hederslejon

Sigourney Weaver får årets Guldlejonet för sin livsgärning inom filmkonsten vid filmfestivalen i Venedig. "En stjärna som har byggt broar mellan den mest sofistikerade arthouse-filmen och filmer som engagerar allmänheten på ett uppriktigt och originellt sätt, samtidigt som hon förblir trogen sig själv", säger festivalens chef Alberto Barbera i ett uttalande. 74-åriga Weaver, känd från filmer som "Alien", "Ghostbusters" och "De dimhöljda bergens...


Tilde de Paula Eby skilde sig från exmaken Daniel Möllberg – för 20 år sedan

Tilde de Paula Eby var under flera år gift med exmaken Daniel Möllberg och tillsammans har de två barn ihop. Så ser hans liv ut i dag. Tilde de Paula Eby, 51 år, är utan ... Artikeln Tilde de Paula Eby skilde sig från exmaken Daniel Möllberg – för 20 år sedan är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Hugh Grant fick barn med två kvinnor samtidigt efter otrohetsskandal – gifte sig sedan med svenska Anna

Skådespelaren Hugh Grant blev pappa sent i livet. Inom loppet av sju år satte han fem barn till världen. Det mest anmärkningsvärda, som chockat många människor, är att han för några år sedan gjorde två ... Artikeln Hugh Grant fick barn med två kvinnor samtidigt efter otrohetsskandal – gifte sig sedan med svenska Anna är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Chris O'Neills spydiga gest mot prinsessan Sofia

Chris O'Neill är en nybliven 50-åring, och det ryktas om ett stort firande med vänner och kungafamiljen. Men den brittiske affärsmannen har nu gjort tydligt för prinsessan Sofia vad det är som gäller.


Sharon Stone backar trött Biden

"Oavsett hur trött Joe verkade så är han klarvaken för er", säger filmstjärnan Sharon Stone i ett videoklipp på Instagram till stöd för president Joe Biden, efter hans kritiserade insats mot Donald Trump i tv-debatten inför presidentvalet i november.


Vägglöss? Då måste du göra detta: "Omgående"

Vägglöss är ingen trevlig gäst att få med sin hem efter semestern. Nyheter24 har pratat med Johanna Lundmark, kommunikatör på Hyresgästföreningen, som berättar vad du måste göra om du får vägglöss.


Chace Crawford: Jag var som Musse Pigg på Disneyland

Som 20-åring blev Chace Crawford känd över en natt som Nate Archibald i ungdomsserien ”Gossip Girl”. Men kändisskapet var inte helt lätt att hantera, säger han till Interview Magazine 17 år senare. Att gå runt i hemstaden New York, där serien också utspelar sig, fick honom att känna sig som Musse Pigg på Disneyland. – Jag gillade egentligen inte all den där uppmärksamheten. Det gjorde mig verkligen lite paranoid ett tag. Jag övertänkte saker,...


"Sabrina tonårshäxan"-skådisen Martin Mull död

Den amerikanska skådespelaren och komikern Martin Mull är död. Han avled efter en lång tids sjukdom, skriver Variety.


Bonde-Chris och Amandas barnbesked – berättar om stora lyckan

Bonde-Chris valde bort Amanda i Bonde söker fru men ångrade sig kort därefter. Nu berättar paret om barn- och flyttplanerna.


Tittarna rasar – efter upprepade misstaget i Nyhetsmorgon: ”Pinsamt”

Tittarna har fått nog. Nu väller kritiken in efter händelsen under Nyhetsmorgons direktsändning.


Thorsten Flinck till sjukhus – kraschen efter uppbrottet från 30 år yngre fästmön

[object Object]


Lotta Engbergs sorgliga uppbrott – ingen förstår: ”Helt annan stämning”

Lotta Engberg bröt upp från Lotta på Liseberg. Nu uttrycker alla stor sorg efter beslutet. Läs allt om uppbrottet här.


Agnetha Fältskogs kraschade äktenskap med okända maken Tomas Sonnenfeld – gick isär efter bara tre år

Agnetha Fältskog har varit gift två gånger. Så här gick det sen för Abba-stjärnans andra ex-make, kirurgen Tomas Sonnenfeld. Agnetha Fältskog satte hjärtan i brand när hon slog igenom över hela världen med Abba. Hon ... Artikeln Agnetha Fältskogs kraschade äktenskap med okända maken Tomas Sonnenfeld – gick isär efter bara tre år är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Robinson-Olivias kontakt med männen i fängelse – avslöjar privata breven: ”Spännande”

Robinson-vinnaren Olivia Lindegren uppvaktas nu av svenska fångar?! Hur känns det egentligen? Läs intervjun här!