CIARA ZELMERLöWS LäTTKLäDDA VIDEO VäCKER REAKTIONER – EFTER UPPBROTTSRYKTET MED MåNS

Ciara Zelmerlöws lättklädda video tillsammans med vännen väcker många reaktioner.

Se videoklippet här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under 2017 offentliggjorde Måns Zelmerlöw, 37, sin relation med Ciara Janson Zelmerlöw, 37.

Relationen utvecklades snabbt och bara några år senare hade Måns och Ciara gift sig och bildat en familj tillsammans. Paret har två barn Ossian och Albert, dessutom har Ciara en son sedan tidigare vid namn Archie.

Måns och Ciaras ord om den tuffa tiden

Men kärleken mellan Måns, och Ciara, sätts just nu på prov då båda har uttryckt att de går igenom en tuff period i sin relation. Exakt vad som har skett mellan paret är inte känt. Men efter att Ciara avföljt Måns på sociala medie-plattformen Instagram skrev hon så här om den svåra kärlekssituationen i ett mejl till Aftonbladet:

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”.

Även Måns har uttalat sig om sina och hustruns utmaningar.

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa han till Aftonbladet.

Ciara har även gjort en tydlig markering genom att ta av sig ringen.

Ciara Zelmerlöws bikinivideo väcker reaktioner

På sociala medier är det tydligt att Ciara och Måns tillbringar tid på olika platser och umgås med barnen separat.

Måns har valt att använda sin plattform främst för att marknadsföra sina viner och för att dela klipp från sina spelningar. Ciara däremot har valt en mer personlig och vardaglig approach i sin användning av sociala medier. Nu senast lade hon upp en video som väckt många reaktioner.

På videon syns Ciara tillsammans med en vän båda iklädda i bikini. Vännerna skrattar tillsammans medan Ciara försöker, på sin väns rygg, balansera ett glas vin med foten, för att sedan hälla över vännen. Något hon lyckas med och vännerna bryter istället ut i skratt ännu en gång.

"Antog att detta skulle hamna på @influencersinthewild så vi tänkte att vi skulle hinna före dem. Vi må ha sett ut som idioter men det var en fröjd att göra. Njut av behind the scenes-materialet från min förra reel.", skriver Ciara.

Kommentarsfältet är fyllt med skratt och hejarop, och alla tycker att Ciara är oerhört rolig.

Kolla in den underhållande videon här nedan!

FOTO: TT/Skärmpdump/Instagram/Youtube

Rekommenderad läsning

2024-07-02T08:19:08Z dg43tfdfdgfd