Trending:


Video: Modell firar sina kurvor i en superstylig tredelad bikini

Olivia, känd på plattformen som OliviasWorld95, fortsätter att inspirera och stärka sina över 390 000 följare på Instagram med sina positiva budskap om kropp. Vid 27 års ålder hyllas influencern för sitt ärliga och upplyftande innehåll om kroppsbilder. The post Video: Modell firar sina kurvor i en superstylig tredelad bikini appeared first on Instafamosos.


Starka reaktioner efter Lee Christiernssons kontaktannons

En detalj i Lee Christiernssons kontaktannons har nu skapat diskussion. Vad skrev hon egentligen som gjorde folk så upprörda?


"Sabrina tonårshäxan"-skådisen Martin Mull död

Den amerikanska skådespelaren och komikern Martin Mull är död. Han avled efter en lång tids sjukdom, skriver Variety. Mull började sin karriär i tv-serien "Fernwood 2 night." Han har därefter spelat i bland annat "Clue", "Arrested Development" och "Roseanne." Mull gjorde även rollen som vicerektorn i tv-serien "Sabrina tonårshäxan." Han blev 80 år.


”Ett fall för Vera”-stjärnans nya besked – gör comeback i nervkittlande dramaserie

Efter nio år i ”Ett fall för Vera” valde Kenny Doughty att lämna det populära kriminaldramat i den 13:e säsongen. Nu kommer skådespelaren med ett nytt framtidsbesked – ska medverka i en stjärnspäckad tv-satsning. ITV:s ... Artikeln ”Ett fall för Vera”-stjärnans nya besked – gör comeback i nervkittlande dramaserie är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Abba hyllas: Får ge namn till parasitisk plattmask

50 år efter Abbas seger med ”Waterloo” i Eurovision hyllas gruppen på ett lite oväntat sätt: genom att få ge namn till en parasitisk plattmask, skriver Naturhistoriska riksmuseet i ett pressmeddelande. – Denna blandning av firande och vetenskapligt engagemang är ett exempel på hur forskare kan hedra kulturikoner och samtidigt lyfta fram betydelsen av sitt område, säger den ansvariga forskaren Chahinez Bouguerche. Plattmasken får namnet Derogenes...


Prins Daniels verkliga relation till Chris avslöjad

Prins Daniel, 50, är prins och gift med landets tronarvinge medan Chris O’Neill, 50, valde att fokusera på sin egen karriär genom att tacka nej till att bli prins.


Artister som sagt åt politiker att inte använda deras låtar

Nyheten att Donald Trumps team har använt den avlidna Sinéad O'Connors ikoniska låt "Nothing Compares 2 U", som Prince skrev, på kampanjmöten i hans försök att vinna tillbaka Vita huset är det senaste exemplet på en politiker som använder musikstycken utan tillstånd från artisten. Både skivbolaget och dödsboet efter O'Connor, som dog i juli 2023, kritiserade det faktum att den republikanska kandidaten använde hennes cover av låten som blev en global hit för den irländska sångstjärnan redan i början av 1990. De skickade även ut ett brev för att stoppa vidare användning av låten. Trump är emellertid inte ensam om att ha använt sig av låtar utan tillstånd. Är du nyfiken? Klicka vidare för att se vilka politiker som valt att spela musik utan att först be artisterna om lov.


”Gripande om en familj som saknar en medlem”

Komikern Johanna Nordströms sommarprat är mer tragiskt än komiskt, konstaterar DN:s Greta Schüldt i sin recension. Sommarpratet är upplagt som ett brev till Nordströms storebror som dog innan hon föddes. Schüldt skriver att berättelsen om en familj som saknar en medlem är gripande men att Nordström tenderar att ”fastna i det alltför generiska” och att musikvalen är ”häpnadsväckande slätstrukna”. GP:s Klara-Lovisa Lundström skriver att humor är...


Benjamins första ord om relationen med tjejen – Laila Bagge skriker rakt ut

Den senaste tiden har det spekulerats om Benjamin Ingrosso och den påstådda flickvännen Ashton Wood. Men nu dementerar han saken.


Kjell Bergqvist tvingad till läkare – 70-åringens sällsynta problem har upptäckts

Folkkäre Kjell Bergqvist öppnar upp om hans kroniska värk och problemen med blodtrycket. Blev uppmärksammad under läkarbesök.


Ledare: Pehrson känns ”amish” – men har rätt

Tisdagens ledarsidor bjuder på gott och blandat: Alltifrån fiskar till Facebook. I Aftonbladet kallar Fanny Jönsson liberalernas Johan Pehrson för ”amish”, apropå partiledarans ”tjat” om sociala medier och skärmtid. Men Jönsson håller med om att för mycket skärmtid är negativt – och inte bara för barn. ”Titta bara på din fasters Facebook-uppdateringar, statsrådens och journalisternas tweets eller din gamla klasskompis konstanta...


Zoe Häggkvist, 16, lämnar landet – Carolas mammahjärta går sönder: ”Försökte”

Carola Häggkvist vinkar nu av sin 16-åriga dotter Zoe på flygplatsen. "Liten blir stor", skriver hon på Instagram.


Bosse Parnevik vill inte veta av barnbarnet Peg – chockdraget i direktsändning

Peg Parnevik blev dissad av Bosse Parnevik i SVT:s direktsänding. När Peg gick fram till sin farfar under Allsången ville han inte se på henne.


Pehrson: Vore bra om fler kände ”pappa-ångest”

Det finns fler bra mammor än det finns bra pappor. Det säger L-ledaren Johan Pehrson i sitt Almedalstal som till stor del handlar om föräldrars ansvar för barnens skolgång. Han säger att han själv drabbats av ”pappa-ångest”, till exempel om han glömmer att fråga hur det har gått på ett prov, och att många elever hade ”behövt en pappa med mer ångest i bröstet”. – Det råder tyvärr en brist på vettiga manliga förebilder. Tidigare på fredagen...


Michael Fassbender gör huvudrollen i remake på populära "Falsk identitet"

Den franska spionserien har blivit populär bland svenska tittare på SVT Play. Nu får den en engelskspråkig version.


Hundraårshyllning till Columbia Pictures

Columbia Pictures grundades 1924. Under de första åren var studion en mindre aktör i Hollywood, en lågbudgetstartup vars blygsamma rykte blev föremål för elitens spott och spe. I början av 1930-talet producerade och distribuerade Columbia Pictures dock vad som skulle komma att bli några av de mest hyllade och lukrativa filmerna under Hollywoods guldålder. I dag är Columbia Pictures världens tredje största filmstudio och det är mycket troligt att någon av dina favoritfilmer gjordes av nämnda studio – som nu firar 100 år av filmskapande! Anslut dig till festligheterna och klicka igenom galleriet med männen och kvinnorna, och filmerna, som satte Columbia på biokartan.


”Jag vet inte hur länge jag har kvar – bättre så”

”Ursäkta att jag är sen.” Så inleder Sven-Göran Eriksson sin första krönika för Telegraph Sport på fredagen. Han förklarar att texten skulle publicerats innan EM började, men att han haft ett litet bakslag i sin sjukdom. Nu mår han bättre igen. I sin krönika skriver Svennis om den enorma vänlighet som han mötts av efter sitt cancerbesked. Han skriver också att läkarna inte vet hur lång tid han har kvar att leva. ”Oroar det mig? Jag tycker att...


Grundarna ger upp – lägger ner Romateatern

Romateatern på Gotland läggs slutgiltigt ner, rapporterar SR P4 Gotland. Teatern har fått avslag på en ansökan till regionen om stöd på 500 000 kronor per år i tre år. – Det är en liten summa i relation till vad man får, säger Martin Alskog, en av grundarna, till kanalen. Styrelsen och ägarna lämnade teatern i början av året. Grundarnas plan var att försöka driva teatern vidare själva, men utan verksamhetsstöd ser de det som hopplöst. Relaterade...


Kikki Danielssons hemska olycka – smärtan är olidlig: "Stora öppna sår"

Kikki Danielsson skadade sig under midsommarfirandet. Delar med sig om olyckan på facebook: "Stora öppna sår"


Steffo Törnquist inlagd på sjukhus – tvingad till knäoperation: ”Ett hål stort som…”

Programledaren och TV4-profilen Steffo Törnquist ligger inne på sjukhus. Han har fått en helt ny kroppsdel. På Instagram berättar han mer om den smärtsamma operationen. ”Ett hål stort som en golfboll”, skriver han. Han var ... Artikeln Steffo Törnquist inlagd på sjukhus – tvingad till knäoperation: ”Ett hål stort som…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Svenske Oscar hyllades i amerikanska ”Talang”

Den svenska artisten Oscar Stembridge har gått vidare från audition i den amerikanska versionen av ”Talang”, rapporterar TT. 16-årigen fick stående ovationer när han framförde egna låten ”What if” och hyllades av jurymedlemmen Simon Cowell. – Det här var så vackert. Allt med denna briljanta audition var du, sa han. Stembrigde är den andra svensken att ta sig vidare i programmet efter Chris Kläfford 2019. Relaterade länkar: Oscar Stembridge...


Eurovision förnyas – utbuad svensk får ny chef

Eurovision-arrangören EBU tillsatte en oberoende utredning efter de många kontroverserna kring den senaste finalen i Malmö. Nu meddelas förändringar som har eller kommer att tillämpas inför nästa år, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.


Leif GW Persson äter 100 tabletter i veckan – allvarliga läget

Kriminologen och tv-profilen Leif GW Persson talar ut om sin dåliga hälsa. Äter 100 tabletter om dagen för att må bra.


Lotta Bromér försvinner från Mix Megapol – han ersätter: ”Nu är det dags”

Lotta Bromé försvinner från Mix Megapol. Nu bekräftas anledningen bakom och vem som blir hennes ersättare.


Prins Williams desperata rop på hjälp i Kates sjukdomskris

Prinsparet av Wales är hårt prövade – prinsessan Kate, 42, är cancersjuk och till råga på allt är även kung Charles, 75, anfäktad av sjukdomen som varje år skördar så många liv och raserar tillvaron för familjer.


SVT stoppade Peg Parnevik – hon fick inte sjunga sin egen låt som allsång: ”Försökte smyga in”

Peg Parnevik gästade ”Allsång på Skansen” under tisdagskvällen. Nu berättar hon för Expressen hur SVT nobbade hennes förslag att få köra en egen låt som allsång. – Jag försökte smyga in en liten ”Så mycket ... Artikeln SVT stoppade Peg Parnevik – hon fick inte sjunga sin egen låt som allsång: ”Försökte smyga in” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Video: Rosie Moore pratar om titeln “världens vackraste forskare

Rosie Moore, en berömd forskare som är populär på sociala medier, delade med sig av sina erfarenheter av att upprepade gånger bli kallad "världens vackraste forskare". The post Video: Rosie Moore pratar om titeln “världens vackraste forskare appeared first on Instafamosos.


Kung Charles syster utskriven från sjukhuset

Prinsessan Anne, syster till Storbritanniens kung Charles III, har skrivits ut från sjukhuset där hon vårdats för mindre skador och en hjärnskakning som hon ådrog sig i en olycka i söndags.


Ranias sånginsats i rutan fick tittarna på fall – gör Axel Pileby helt mållös: ”Mycket mer talang…”

När artisten Brolle gästade ”Nyhetsmorgon” i måndags kunde inte programledarna låta bli att sjunga med honom i en riktig klassikervisa. Då stod det plötsligt klart att Rania Shemoun Olsson har en riktigt fin sångröst. ”Alltså, ... Artikeln Ranias sånginsats i rutan fick tittarna på fall – gör Axel Pileby helt mållös: ”Mycket mer talang…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Kaos när Ishowspeed liveströmmade i Stockholm

Den amerikanska Youtubestjärnan Ishowspeed är på genomresa i Europa och under onsdagen åkte han runt i Stockholm iklädd svensk landslagströja och liveströmmade.


Marilyn Monroes hem ska K-märkas

Marilyn Monroes tidigare hus i Brentwood, Los Angeles, ska klassas som ett historiskt kulturminne. Det beslutade Los Angeles kommunfullmäktige på onsdagen.


Varför sjunger Taylor Swift om Clara Bow?

Taylor Swifts kommande album "The Tortured Poets Department" innehåller en låt med titeln "Clara Bow". Det är en referens till den berömda stumfilmsskådespelerskan som tog Hollywood med storm på 1920-talet. Faktum är att Bow var den ursprungliga "It Girl". Hon var även en symbol för kvinnors sexuella frihet när det begav sig och hennes enorma framgångar gjorde att hon föll offer för massiv mediegranskning – inte helt olik den som Swift utsätts för i dag. Vem var då Clara Bow och vad gjorde henne så unik? Klicka vidare för att ta reda på varför Taylor Swift sjunger om Clara Bow.


Highlander-rebooten med Henry Cavill börjar spelas in i januari

Efter att det gamla DC Extended Universe kollapsade och Netflix filmatisering av The Witcher inte blev vad han hoppades på, har Henry Cavill fler andra spännande projekt på gång. Ett av dem är hans eget passionsprojekt att filmatisera Warhammer 40K, men han ska även spela in en Highlander-reboot på det skotska höglandet, och nu vet vi när sistnämnda börjar spelas in. Regissören Chad Stahelski (John Wick) avslöjar nämligen för Collider att detta...


Plattmask döpt efter Abba

En parasitisk plattmask som upptäcktes på Svalbard har döpts efter Abba. Namnet var ett sätt för forskarna att hylla gruppen 50 år efter Eurovision-vinsten i Brighton, säger den ansvariga forskaren Chahinez Bouguerche vid Naturhistoriska riksmuseet i ett pressmeddelande. Hon nämner även att den vetenskapliga tidskriften där artikeln publicerades firar ett sekel av forskning. "Denna blandning av firande och vetenskapligt engagemang är ett exempel...


Eminems nya album släpps nästa vecka

Eminems nya album "The death of Slim Shady (coup de grâce)" släpps 12 juli, meddelar den amerikanske rapstjärnan själv via sociala medier. Sin vana trogen låter han nyheten ackompanjeras av ett stycke kontroversiellt innehåll, denna gång en kort video föreställande en nyfödd bebis som efter att ha verkat livlös plötsligt slår upp ögonen – som visar sig vara kolsvarta – och strax därpå får djävulshorn i pannan. Plattan blir Eminems tolfte...


Fattigsommaren 2024 – här är elva gratisnöjen

Hyrorna rusar, räntan är fastlåst och jordgubbarna kostar en förmögenhet. Men du måste inte stanna hemma bara för det. Här kommer tips på några sommarnöjen som skonar plånboken. Parkteatern, Stockholm juni–augusti Kulturhuset Stadsteatern bjuder på kulturevenemang för både barn och vuxna på flera platser. Det blir allt från "Gustav Vasa – the musical" och cellokonsert till ståupphumor med Ahmed Berhan och Kodjo Akolor. Sommarlund, Lund 15 juni–9...


McKellen återvänder inte till scenen efter fall

Ian McKellen kommer inte att medverka i någon av de kvarvarande teaterföreställningarna av "Player kings" efter sitt fall från scenen tidigare i sommar, rapporterar NME.


Nu går Christina Schollin vidare – avslöjandet bara veckor efter Hans död

Christina Schollin har sörjt. Nu avslöjar hon ett glädjebesked – bara veckor efter Hans Wahlgrens död. ”Livet går vidare”, säger hon.


Supermodellen är Rickard Olssons nya flickvän – bekräftar kärleken: ”Plötsligt händer det”

Nu kan Hänt avslöja att Rickard Olsson funnit kärleken på nytt!Det är supermodellen Cathrine Hardenborg som fångat hans hjärta.


Hannah Graaf inlagd på sjukhus – händelsen ändrade allt: ”Krämpor”

Hannah Graaf har fått åka in akut till sjukhuset. Nu berättar hon att hon varit inlagd i flera dagar: ”Krämpor”.


Starka reaktioner på John Guidettis ord – mitt i direktsändning

Det har nog inte undgått någon att Cristiano Ronaldo inte kunde hålla känslorna i styr under Portugals åttondelsfinal. Många experter och tyckare har varit hårda, och nu uttalar sig även John Guidetti i SVT:s EM-studio.


Floderus om första tiden i frihet: Känns verkligt

790 dagar satt Johan Floderus fängslad i Iran innan han i mitten av juni fick åka hem till Sverige igen. Alla frågar om det inte känns overkligt. Men det känns väldigt verkligt, säger han i en intervju med TV4:s Kalla Fakta. Sedan Johan Floderus kom hem för drygt två veckor sedan har han ägnat sig åt vad han beskriver som "de verkliga små tingen" i livet – paddlat kajak, ätit god mat och sovit i en säng. – Jag kan gå mer än tre fyra steg utan...


Så mycket kostar Victorias läckra sommarklänning

Kronprinsessan Victoria, 46, har gått på semester och syns inte längre ute på olika uppdrag.


Elton John skilde sig från Renate Blauel – decennier senare krävde exfrun honom på 40 miljoner

Sir Elton John är en av världens – kanske universums – mest berömda artister. Genom sitt liv har stjärnan varit gift två gånger. Efter sin första och enda skilsmässa höll han sig inte till avtalet ... Artikeln Elton John skilde sig från Renate Blauel – decennier senare krävde exfrun honom på 40 miljoner är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Tomas Ledins kompromiss med SVT bakom kulisserna i Allsång på Skansen – dilemmat med artisten

Tomas Ledin gör comeback i Allsång på Skansen. Nu avslöjar den folkkäre stjärnan spelet bakom kulisserna inför återkomsten – och SVT:s vädjan. – De kom tillbaks med ett önskemål, säger han till Nöjeslivet. Han är ... Artikeln Tomas Ledins kompromiss med SVT bakom kulisserna i Allsång på Skansen – dilemmat med artisten är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


TV4-profilen hånar Cristiano Ronaldo: "Megaego"

Det var en Cristiano Ronaldo i tårar efter en straffmiss under gårdagens match mot Slovenien. Efter det har han fått stor kritik från medier över hela världen. Även TV4:s studio gick hårt åt den portugisiska fixstjärnan.


STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen

Tommy Körberg fyller 76 år på torsdagen den 4 juli.Den folkkäre artisten har fullt upp med förberedelserna inför sommarens stora turné som startar på fredag. Men stjärnan hinner ändå med firande med familjen i samband ... Artikeln STORT GRATTIS: Tommy Körberg fyller 76 år – så ska folkkäre stjärnan fira med familjen är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


”Superboy” med Phaeton-komplex – här är Keir Starmer

Han kan komma att bli Storbritanniens mäktigaste man om Labour vinner valet – men vem är egentligen Keir Starmer? Relaterade länkar: Läs mer om Valet i Storbritannien på Omni


Anna Books ärliga åsikt om Pernilla Wahlgren – tycker att hon är suverän i Allsången: ”Hon är…”

Pernilla Wahlgren är tillbaka som allsångsledare även den här säsongen. Det har fått schlagerstjärnan Anna Book att reagera. Hon skriver sin dom om Pernillas insats på Instagram. Ny sommar, ny säsong av ”Allsång på Skansen”. ... Artikeln Anna Books ärliga åsikt om Pernilla Wahlgren – tycker att hon är suverän i Allsången: ”Hon är…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.


Smash Into Pieces tvingas ställa in – sångaren stoppas: ”På BB”

Smash Into Pieces har gjort succé i Mello och turnerar hela sommarn. Men nu har bandet behövt ställa in en spelning. Läs varför här.